Over

Ik ben na mijn studie tuin- en landschapsarchitectuur aan Larenstein gestart als landschapsontwerper bij Buro Sant en Co. Op dit moment werk ik als landschapsontwerper bij BDP.khandekar, een adviesbureau voor stadsontwerp, landschapsarchitectuur en architectuur. Daarnaast werk ik onder Sandschap aan bijzondere tuinontwerpen en objecten voor in de tuin.

Ik gebruik mauritsvandesande.nl als online portfolio waar ik een selectie presenteer van projecten waar ik aan werk of gewerkt heb. Daarnaast gebruik ik deze website om onsamenhangend maar vakgerelateerd gedachtengoed te delen. Voor wie wil.

 

klik hier voor mijn Curriculum Vitae (pdf bestand)

klik hier voor een portfolio als pdf bestand

 

 

Personalia201506 pasfoto kleur SMALL

Maurits van de Sande
25 oktober 1979 | Bergen op Zoom
Woonplaats Gouda
gehuwd | 4 kinderen

Contact
06 40325217
mauritsvdsande@gmail.com

Websites
mauritsvandesande.nl

muur-bank.nl

sandschap.nl

 

Opleiding

Tuin- en landschapsinrichting, Internationale Agrarische Hogeschool Larenstein te Velp,
afstudeerrichting ONTWERPEN

Eigenschappen

Kernbegrippen die mijn persoonlijkheid beschrijven zijn: acuraat, conceptueel denkend, ontwerpen door de schalen heen, aandacht voor detail, hand en hoofd, technisch inzicht, grafisch sterk, goede communicatieve vaardigheden, zelfstandig en taakgericht

Loopbaan

1|2014 – heden
Werkzaam onder de naam Sandschap als tuinontwerper en tuinobjectontwerper en gastdocent digitaal tekenen (leerstoelgroep Landschapsarchitectuur Wageningen)

06|2008 – heden
Werkzaam bij BDP.khandekar (voorheen Khandekar stadsontwerp) te Rotterdam als projectleider en ontwerper openbare ruimte.

01|2005 –06|2008
Werkzaam bij Buro Sant en Co tuin- en landschapsarchitectuur te Den Haag als projectleider en ontwerper openbare ruimte.

 

Vaardigheden
Rijbewijs-B
Computerprogramma’s AutoCAD
Adobe CS (Illustrator, Indesign, Photoshop)
Google sketchup
Windows, Office

 

banner - bladpad plataan