Over

Ik ben na mijn studie tuin- en landschapsarchitectuur aan Larenstein gestart als landschapsontwerper bij Buro Sant en Co daarna heb ik gewerkt bij BDP.Rotterdam (voorheen Khandekar stadsontwerp / BDP.khandekar). Op dit moment werk ik voor de gemeente Rotterdam bij de afdeling Stadsontwikkeling als landschapsontwerper in het OBBOR team (Ontwerp -Beheer – Bestek Openbare Ruimte). Daarnaast werk ik onder Sandschap aan bijzondere tuinontwerpen en objecten voor in de tuin, waarbij de muur-bank een eigen webshop heeft gekregen.

Ik gebruik mauritsvandesande.nl als online portfolio waar ik een selectie presenteer van projecten waar ik aan werk of gewerkt heb. Daarnaast gebruik ik deze website om onsamenhangend maar vakgerelateerd gedachtengoed te delen. Voor wie wil.

klik hier voor mijn Curriculum Vitae (pdf bestand)

klik hier voor een portfolio als pdf bestand

 

 

Personalia201506 pasfoto kleur SMALL

Maurits van de Sande
25 oktober 1979 | Bergen op Zoom
Woonplaats Gouda
gehuwd | 4 kinderen

Contact
06 40325217
mauritsvdsande@gmail.com

Websites
mauritsvandesande.nl

muur-bank.nl

sandschap.nl

 

Opleiding

Tuin- en landschapsinrichting, Internationale Agrarische Hogeschool Larenstein te Velp,
afstudeerrichting ONTWERPEN

Eigenschappen

Kernbegrippen die mijn persoonlijkheid beschrijven zijn: acuraat, conceptueel denkend, ontwerpen door de schalen heen, aandacht voor detail, hand en hoofd, technisch inzicht, grafisch sterk, goede communicatieve vaardigheden, zelfstandig en taakgericht

Loopbaan

05|2017 – heden
Werkzaam bij Gemeente Rotterdam, afdeling Stadsontwikkeling als landschapsontwerper in het team OBBOR (ontwerp bestek beheer openbare ruimte)

01|2014 – heden
Werkzaam onder de naam Sandschap als tuinontwerper en tuinobjectontwerper

01|2014 – 2017 Gastdocent digitaal tekenen (leerstoelgroep Landschapsarchitectuur Wageningen)

06|2008 – 05|2017
Werkzaam bij BDP.khandekar (voorheen Khandekar stadsontwerp) te Rotterdam als projectleider en ontwerper openbare ruimte.

01|2005 –06|2008
Werkzaam bij Buro Sant en Co tuin- en landschapsarchitectuur te Den Haag als projectleider en ontwerper openbare ruimte.

 

Vaardigheden
Rijbewijs-B
Computerprogramma’s AutoCAD
Adobe CS (Illustrator, Indesign, Photoshop)
Google sketchup
Windows, Office

 

banner - bladpad plataan